Hias Bilik Tidur Utama at Newbesthome.com

Hias Bilik Tidur Utama

Cara hias bilik sempit - petua seharian, Tentukan konsep sebelum hias bilik tidur, elak serabut untuk tidur lena. #projekdecoraya~ idea dekorasi bilik tidur utama, #projekdecoraya la sangattttsebenarnya tak dak la nak deco apa sangat pun cuma nak ubah sikit2 jer bilik tido farah nie sempena raya yg bakal tiba. Ilusi bilik tidur kecil nampak luas dengan 5 cara, Menurut moll anderson pengacara e! style network’s look for less: home dan penulis buku change your home change your life, 1/3 hidup kita dihabiskan di bilik tidur..

Aku bukan bidadari: lampu pendant/tidur bilik utama, Aku memang suka pakai lampu tidur yang warm tu orang panggil apependant lamp atau melayu nya lampu terendak aku prefer panggil side table lamp. Tautan hati nabilahasyim: d.i.y : deko-deko bilik tidur utama, Assalamualaikum. selepas warna-warna ditentukan, tempat mengecat pula disediakan sambil2 orang2 siapkan kat bahagian dapur, saya pun buat keja jugak kat. Memilih perabot yang sesuai di dalam bilik tidur yang, Memilih perabot yang sesuai dalam bilik tidur yang kecil merupakan satu cabaran bagi sesiapa sahaja. dengan bilik yang mempunyai ruang yang terhad, anda memerlukan.

Macam mana nak hias bilik anak lelaki? - sharing is power, Anyway since danish dah nak masuk 10 tahun, kitaorang fikir nak pisahkan tempat tidur dengan afiqah dan bilik ini dah dikosongkan sepenuhnya. by the way. Pilihan bilik tidur untuk anak-anak | sila masuk, Hari ini kita cerita pasal bilik tidur untuk anak-anak. anak-anak ni sama juga macam orang dewasa yang memerlukan ruangan peribadi. jika kita menganggap. Aku bukan bidadari: dekorasi bilik tidur aku :: ke, Pernah tak ko dengar "aku tak suka kemas bilik dan katil sebab nanti syaitan suka duduk setan tu ingat bilik tu tak de orangjadi tak de sape dia nak.

Casa Impian
Casa Impian

Langsir dapur ringkas dan praktikal
Langsir dapur ringkas dan praktikal

Panel sempadan kayu memisahkan ruang makan dengan ruang tamu turut
Panel sempadan kayu memisahkan ruang makan dengan ruang tamu turut

Keindahan gaya Mediterranean diselitkan sebagai elemen utama gaya baru
Keindahan gaya Mediterranean diselitkan sebagai elemen utama gaya baru

Source:
  • petuaseharian.blogspot.com
  • farahwahyda.blogspot.com
  • hazlamanuar.com

Creative Maya Desk by James Melia

Sunday, December 23rd, 2012 By Sarah # Desk, Furniture
Creative Maya Desk by James Melia

Maya Desk creatively designed by designer James Melia based in the UK for Dare Studio. Launched earlier this year during the London Design Festival in September, this desk has a cool and beautiful sculptures are perfect for modern living and domestic environments. Maya Desk has two different colors of wood used – one is lighter ... 

, , , , , ,

Perfectly Simple Geometric Shape Avignon No.2 Dressing Table

Tuesday, November 26th, 2013 By Sarah # Furniture, Tables
Perfectly Simple Geometric Shape Avignon No.2 Dressing Table

Dressing table, even if it is mostly used to do some feminine activity, including applying make-up, does not always have to be made in feminine design with a lot of feminine decorations. This kind of dressing table can be seen in the creation of Gabor Kodolanyi (HU), which is called as the Avignon No.2 Dressing ... 

, , , , , , , , ,

17 Bedroom Design Ideas for Kids Room

Sunday, December 16th, 2012 By Sarah # Bedroom Designs
17 Bedroom Design Ideas for Kids Room

This time we came up with the ideas of ​​bedroom design for kids room. These ideas come from Spanish designer, Sergi – which creates high quality, photorealistic makes kids rooms. This designer has a personal blog that may inspire you and help you to design the perfect room for your kids. Sergi works done in ... 

, , , , ,

Wood Carving Bed Frame with Ancient Chinese Design

Monday, June 24th, 2013 By Sarah # Bedroom Designs, Beds
Wood Carving Bed Frame with Ancient Chinese Design

Bed frame has many designs which have the beautiful and unique design in every angle, for example wood carving bed frame. Wood bed frame usually has traditional design and usually has the artistic touch but in this modernization there are wood bed frame with the modern design. If you want something different with your bed ... 

, , , , , , ,

Ultra-Modern Apartment Overlooking Central Park in New York

Monday, June 3rd, 2013 By Sarah # Apartments
Ultra-Modern Apartment Overlooking Central Park in New York

Robert Couturier has completed their project for a modern apartment overlooking Central Park in New York. This luxury apartment has a total surface area of ​​450 square meters. The most amazing interior within the penthouse is an open plan living room with floor to ceiling windows, large skylights sight mingled with elements of original furniture ... 

, , , , , , ,

Artist Studio Building in Pennsylvania for Your Home

Sunday, June 16th, 2013 By Sarah # Architecture, Home Designs
Artist Studio Building in Pennsylvania for Your Home

If you have a sense of art maybe you have to get the artist studio building “Bridge-Studio” to your house, this house designed by hanrahanMeyers architects and located in Easton, Pennsylvania. You can plan your house with artist studio plans to support your art hobby. Maybe with building home art studio in your house, you ... 

, , , , , , , ,